måndag 3 augusti 2009

Doktor Mamma rapporterar in

Ok, jag har ett erkännande. Faktum är att TROTS att jag aldrig talar öppet om det så var jag dödligt sjuk i vår stora folksjukdom Cancer för 3 år sen. Och sen dess så har min mor levt i en fantasivärld. En fantasivärld där hon i februari 2006 slog världsrekord med världens kortaste specialistläkarutbildning och sen dess har vetat allt om sjukdomar och allt om allt som hör därtill.
Det spelar ingen roll om man så trycker upp alvedon-sidan ur FASS så långt upp i hennes ansikte att näshåren penetrerar A4:at - hon kommer ändå påstå att hon har rätt och att FASS har fel.

Kristina Maria Bergström, född Nygren, från Gysinge, utbildad barnpedagog har alltså mer rätt när det kommer till läkemedel än Sveriges samlade läkemedelsföretag och doktorer i ett.

Logiskt.


"FASS, förkortning för Farmaceutiska Specialiteter i Sverige, som är en sammanställning av läkemedelfakta från läkemedelsindustrin till olika förskrivare av läkemedel, främst läkare, och apotekspersonal. Det är en av Läkemedelsindustriföreningens Service AB årligt utgiven uppslagsbok avsedd för läkare, tandläkare, sjuksköterskor, farmaceuter och annan sjukvårdpersonal som hanterar läkemedel." - Wikipedia.org

Inga kommentarer: