tisdag 23 december 2008

Resultat av ett personlighetstest

Din personlighetstyp:

Tystlåtna och reserverade. Vill förstå hur saker fungerar. Praktiskt lagda med talang för allt som har med mekaniska ting att göra. Risktagare som lever för ögonblicket. Ofta intresserade av extremsporter, både som deltagare och åskådare. Har enkla och okomplicerade mål i livet. Lojala och moraliska, men med flexibel syn på lagar och regler om så krävs för att få något uträttat. Analytiska och objektiva. Mycket skickliga på att finna lösningar på praktiska problem.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Poliser, kriminalpoliser, patologer, programmerare, systemvetare, dataspecialister, ingenjörer, snickare, mekaniker, piloter, chaufförer, idrottsmän, entreprenörer, brandmän, ambulanssjukvårdare, byggnadsarbetare, tandhygienister, elektroingenjörer, lantbrukare, militärer, övervakare, stålarbetare, transportarbetare.



Känner mig ganska nöjd över karriärförslag nummer 4 då programmerare är precis det jag ska läsa till efter gymnasiet! Nummer 10 och 17 är faktiskt också tidigare ambitioner.


Yared Habtewold från Addis Abbeba i Etiopien berättar sitt bästa julminne på uppesittarkväll i ettan. Vafan tittar jag på det för?


Inga kommentarer: